Lessen

GL-Productions is een bedrijf dat op een nieuwe manier muziek lessen geeft. De docent volgt de leerling en leert deze gaandeweg alles wat nodig is om met plezier muziek te maken. Door dit praktijkgericht te doen onderscheiden zij zich van de traditionele muziek scholen. Dit maakt het voor de muzikant aantrekkelijk, omdat hij of zij nu direct een gewenst nummer leert spelen en vervolgens spelenderwijs de theorie en techniek gaat beheersen.

Het is mogelijk om slag-, solo- en basgitaar, , muziek theorie,  te volgen. Speciale groepen die voor reguliere muzieklessen bij de muziekscholen niet in aanmerking komen, kunnen ook bij ons terecht. Dit gaat om minder validen, ouderen, kinderen met bijvoorbeeld ADHD of een leesprobleem. Wij adviseren graag over de diverse mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is ook mogelijk om je vorderingen op CD te zetten. Speel mee met je favoriete artiest, wij maken er een opname van.

Een leuke en uitdagende manier om je vorderingen vast te leggen.

Regelmatig worden er voorspeeldagen georganiseerd, waar elke leerlingen vrijblijvend aan kan meedoen. Een ideale manier om podium ervaring op te doen, en je kunsten aan het publiek te tonen. Meespelen met een mp3 van je favoriete nummer, of met een complete live band, of misschien zelfs je eigen compositie ten gehore brengen. Het kan allemaal tijdens de voorspeeldagen, druk bezocht, en reuze gezellig!

Elke muzikant, beginner of gevorderde, kan bij GL-Productions terecht.

Ons motto is: “Muziek maak je voor je eigen plezier”.

Wil je meer info, mail of neem direct telefonisch contact op:

Ger Hagmanns
06-23092541
info@gl-productions.nl

Tot ziens bij GL-Productions. De koffie staat klaar!