Docenten

Ger Hagmanns – Gitaar

Met meer dan 30 jaar aan muzikale bagage is Ger de meest ervaren persoon binnen GL-Productions. Na jarenlang bruiloften, feesten en partijen in heel Nederland en zelfs grote delen van Europa onveilig gemaakt te hebben met het dansorkest de Martellies, had Ger, na een korte onderbreking, zijn muzikale weg opgepakt bij de Limburgstalige feestband Effe Get Angesj, waarmee hij wederom heel Limburg te lijf ging met zijn gitaarspel, na ontbinden van deze band is hij nu naast het oprichten van zijn eigen opnamestudio, zich ook gaan toewijden aan het lesgeven, zodat hij zijn muzikale kennis kan blijven overdragen. Als je gitaar wilt leren spelen, ben je bij Ger dus zeker aan het juiste adres!

 

David Capel – Gitaar – Keys – Gitaar – Bas

Geboren in 1983 te Kuala Lumpur, Maleisië. Al op jonge leeftijd begon zijn muziek carrière met zingen van Elvis nummers op het podium. Samen met zijn broers speelden zij vele shows in Maleisië. Geïnspireerd door de scheurende gitaren van de ’80 jaren rock music in zijn tiener jaren, nam hij de rol aan als zanger/bassist/gitarist bij Never Not Know. Na jaren leren samen jammer met anderen, werden de covers vervangen door eigen materiaal. Dit ging gepaard met podium presentatie, wat later het muziek spektakel op het podium compleet maakte. Samen met 3 anderen vormden zij de nog steeds bestaande formatie ‘Exit31’. Met Exit31 sleepten zij hun eerste Amerikaanse platen contract binnen voor 3 albums. Met genoeg ervaring zowel in de studio als podium is de drang nog altijd om muziek te willen delen met anderen. Zijn motto: Muziek is meer dan leren spelen, muziek is voelen, delen en communiceren

 

Maurice Tyros – Keys – Gitaar – Bas

Geboren 03-12-1972  is Maurice begonnen op zijn zevende met toetsen te spelen op Keyboard en synthesizers. Vanaf 8 jarige leeftijd speelde Maurice in een showband. Na zijn muzikale ervaring om in een showband te spelen heeft hij besloten om een eigen band op te richten op zijn dertiende. De band heeft 18 jaar bestaan en genoeg ervaring opgedaan in de muziekwereld die voornamelijk dans en stemmingsmuziek ter gehore brachten. Naast de band heeft hij ook als inval toetsenist bedient bij verschillende bands en orkesten. Naast  zijn specialisme op de toetsen is Maurice ook inzetbaar als docent voor slag en solo gitaar partijen. Met andere woorden, deze muzikale alleskunner is bereid om zijn leer ervaring door te geven aan de volgende generatie studenten!

Ed “Silvertail” Soleil    

03-02-1953 geboren in Brunssum, begint reeds op jonge leeftijd met ritme en slagwerk, en is sindsdien uitgegroeid tot een begenadigd en zeer gewaardeerde muzikant. In de loop der jaren doet hij ruime ervaring op in o.a. bands als Peanuts, Sunrise, Choice, Stressband en Texas Two Shoes Bluesband. Zijn eigen voorkeur ligt voornamelijk in rock, hardrock en blues. In het verleden werkte Ed samen met artiesten als Andre Hazes, Albert West, Tumbleweeds en René Shuman. Ed staat bekend als een zeer aangenaam persoon in de omgang, en deelt zijn liefde voor muziek graag met publiek

Jochem Stouten – Basgitaar

Geboren op 22-11-1991, in de brugklas begonnen als bassist bij een schoolband en speelt sindsdien al vanaf 2002 basgitaar.
Naast vele shows gespeeld te hebben heeft hij ook gestudeerd in popmuziek.
Door de jaren heen heeft Jochem in bands gespeeld als Art of Stealth (Metal Trash Deathcore), Divided image (Progessive metal), Skuff (Ska punk reggae),
Violet’s tale (Americana Country) en Submecha (Psychedelic Experimental Rock Avant-Garde), met optredens door het hele land en over de grens.
Jochem is een rustige, ervaren leraar met een grote passie voor muziek die jou allerlei technieken wil leren op de basgitaar.